Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2019

Είσοδος Χρήστη

Βασίλης Αρετάκης

H οπτική του "Geek" για το business

Mission Critical Engineer, Schuberg Philis, Ολλανδία

Βασίλης Αρετάκης
Βασίλης Αρετάκης

Mission Critical Engineer, παθιασμένος με την τεχνολογία και εμπειρία άνω των πέντε ετών σε Agile περιβάλλοντα και δεκαπέντε σε ΙΤ Engineering. Εργάζεται τα τελευταία έξι χρόνια στην Ολλανδία, έχοντας αναλάβει θέσεις ευθύνης ως Systems Engineer και Senior DevOps Engineer. Στο συνέδριο έρχεται με στόχο να αναδείξει το ρόλο του Systems Engineer στην επικοινωνία του με τα Development teams και το Business, με απώτερο στόχο την αύξηση της παραγωγικότητας.

Οι περιοχές εξειδίκευσής του Βασίλη Αρετάκη περιλαμβάνουν την ηγεσία ομάδων, το continuous integration & Deployment, SAAS,IAAS και PAAS εγκαταστάσεις και Agile Transformation.

Φιλοσοφία του είναι ότι το Management αλλάζει προς το καλύτερο.

"How DevOps Methodologies break down the silos between Engineers and Developers. How Management can help on that"

Key Takeaways

 • Διαφάνεια μεταξύ Business & Development
 • Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε κατά την αλλαγή κουλτούρας
  › H ιστορία της Quby και η αναγέννησή της με χρήση Agile methodologies
  › Corporate and Agile, πώς μία ομάδα βελτίωσε το λογισμικό διαχείρισης Medical Publications
 • Δημιουργώντας ένα περιβάλλον σε λίγα λεπτά

Ομιλητές

Ο Kanban Expert Mattias Skarin O Mattias, ένας developer που ξέφυγε από τα συνηθισμένα και ξεκίνησε να «κάνει τα δικά του». Από το 2009 βοηθά ομάδες Kanban με στόχο τη διαρκή βελτίωσή τους. Έχει συγγράψει δύο βιβλία στο αντικείμενο για τη συγκεκριμένη μεθοδολογία.
Ο καθοδηγητής του ταξιδιού προς το Continuous Delivery Andrew Humphrey Είναι Επικεφαλής Service Management στην Auto Trader, το μεγαλύτερο ψηφιακό marketplace αυτοκινήτων στη Μεγάλη Βρετανία. Τα τελευταία 3 χρόνια, ο Andrew ηγείται ομάδων με διαφορετικά χαρακτηριστικά με στόχο να καθοδηγήσει το ταξίδι της Auto Traders προς το Continuous Delivery. Οι προκλήσεις της ομάδας είναι η αυτοματοποίηση του release των προϊόντων, η αυτοματοποίηση τoυ provisioning του περιβάλλοντος και το βελτιωμένο monitoring των εφαρμογών, καθώς και οι αλλαγές κουλτούρας και οργάνωσης.
Ο εκπαιδευτής Paul Wilkinson Ο Paul ασχολείται ενεργά με το IT Service Management για περισσότερα από 30 χρόνια σε εξαιρετικά σημαντικές θέσεις όπως σύμβουλος διοίκησης και υπεύθυνος ανάπτυξης αλλά και συμμετέχοντας ενεργά στη δημιουργία του προτύπου του ITIL. Είναι ένας από τους συγγραφείς της ειδικής ITIL έκδοσης με τίτλο: "Planning to Implement IT Service Management".
H οπτική του "Geek" για το business Βασίλης Αρετάκης Mission Critical Engineer, παθιασμένος με την τεχνολογία και εμπειρία άνω των πέντε ετών σε Agile περιβάλλοντα και δεκαπέντε σε ΙΤ Engineering. Εργάζεται τα τελευταία έξι χρόνια στην Ολλανδία, έχοντας αναλάβει θέσεις ευθύνης ως Systems Engineer και Senior DevOps Engineer.
Ο σύμβουλος ποιότητας λογισμικού Ravish Gopal Ο Ravish είναι σύμβουλος που χαρακτηρίζεται από δημιουργικότητα, ενθουσιασμό και εστίαση στο αποτέλεσμα. Έχει πάνω από 10 χρόνια εμπειρία στην Πληροφορική και - από το ρόλο του – έχει ασχοληθεί με περισσότερα από 36 έργα με πολύπλοκες απαιτήσεις, στις περιοχές του risk management, των διαδικασιών software development και project management. Οι συμβουλευτικές υπηρεσίες του επιτρέπουν στο management να κατανοήσει, να ελέγξει και να βελτιώσει τα συστήματα λογισμικού σε ό,τι αφορά τους κινδύνους, το κόστος και την ποιότητα.
Το παράδειγμα του startup development Σπύρος Λαμπρινίδης Ο Σπύρος Λαμπρινίδης είναι CTO της PeoplePerHour και καθοδηγεί το development, το product delivery και τις τεχνολογικές υποδομές της εταιρείας. Είναι υπεύθυνος για την υλοποίηση επεκτάσιμης τεχνολογικής υποδομής με σκοπό την υποστήριξη ποιοτικού και σύντομου product delivery.
Τάσος Αναγνωστόπουλος Ο Τάσος Αναγνωστόπουλος διατηρεί τη θέση του Principal Solutions Architect διαθέτοντας εκτεταμένη εμπειρία στην ανάλυση και σχεδιασμό ολοκληρωμένων επιχειρησιακών λύσεων και υποστηρίζει τους πελάτες στον προσδιορισμό και την υλοποίηση λύσεων μεγάλης κλίμακας.
Άγγελος Καραγεωργίου O Άγγελος Καραγεωργίου διαθέτει πολυετή εμπειρία στο χώρο της Πληροφορικής και του developing. Αυτή την περίοδο διοικεί την ομάδα των System Administrator της Tripsta και έχει την εποπτεία του έργου ενοποίησης της μια ογκωδέστατης φάρμας συστημάτων Linux, χρησιμοποιώντας μεθοδολογία DevOps, με Agile και Scrum τεχνικές.
Αντώνης Κασσάνο Ο Αντώνης Κασσάνο κατέχει τον τίτλο του Infrastructure Technology Solutions Department Manager της Uni Systems. Γεννήθηκε το 1972 στη Βενεζουέλα και σπούδασε στην Αγγλία απ’όπου αποφοίτησε με M.Sc. σε Business Administration & Information Technology.
 • ΧΟΡΗΓΟΣ
 • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ
 • ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
BCS
 • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR

Δείτε τους όρους χρήσης. Επικοινωνήστε μαζί μας.

© 2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, T:210 6617777, F:210 6617778

Designed by Boussias
New Media Team