Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2019

Δωρεάν εγγραφή

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να εγγραφείτε στο Boussias Conferences και να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό του.
*
*
*
*
*
*
* Άνδρας   Γυναίκα
*

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά

Τάσος Αναγνωστόπουλος

Principal Solutions Architect, UniSystems

Τάσος Αναγνωστόπουλος
Τάσος Αναγνωστόπουλος

Ο Τάσος Αναγνωστόπουλος διατηρεί τη θέση του Principal Solutions Architect διαθέτοντας εκτεταμένη εμπειρία στην ανάλυση και σχεδιασμό ολοκληρωμένων επιχειρησιακών λύσεων και υποστηρίζει τους πελάτες στον προσδιορισμό και την υλοποίηση λύσεων μεγάλης κλίμακας. Στην επαγγελματική πορεία του στη Uni Systems από το 2004 μέχρι σήμερα έχει εργαστεί επίσης ως Project Manager και ως τεχνικός υπεύθυνος σε σειρά σημαντικών έργων.

Στην επαγγελματική του σταδιοδρομία, ο Τάσος εργάστηκε στο Chicago ως Software Architect για το τμήμα eCommerce της Citigroup Commerce Solutions, όπου έλαβε και το President’s Association Award για τις υπηρεσίες του. Ο Τάσος κατέχει πτυχίο Bachelor Ηλεκτρολόγου Μηχανικού από το Πανεπιστήμιο της Πάτρας και μεταπτυχιακό τίτλο Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και Συστημάτων Η/Υ από τη σχολή Rensselaer Polytechnic Institute στο Troy, New York.

Ομιλητές

Ο Kanban Expert Mattias Skarin O Mattias, ένας developer που ξέφυγε από τα συνηθισμένα και ξεκίνησε να «κάνει τα δικά του». Από το 2009 βοηθά ομάδες Kanban με στόχο τη διαρκή βελτίωσή τους. Έχει συγγράψει δύο βιβλία στο αντικείμενο για τη συγκεκριμένη μεθοδολογία.
Ο καθοδηγητής του ταξιδιού προς το Continuous Delivery Andrew Humphrey Είναι Επικεφαλής Service Management στην Auto Trader, το μεγαλύτερο ψηφιακό marketplace αυτοκινήτων στη Μεγάλη Βρετανία. Τα τελευταία 3 χρόνια, ο Andrew ηγείται ομάδων με διαφορετικά χαρακτηριστικά με στόχο να καθοδηγήσει το ταξίδι της Auto Traders προς το Continuous Delivery. Οι προκλήσεις της ομάδας είναι η αυτοματοποίηση του release των προϊόντων, η αυτοματοποίηση τoυ provisioning του περιβάλλοντος και το βελτιωμένο monitoring των εφαρμογών, καθώς και οι αλλαγές κουλτούρας και οργάνωσης.
Ο εκπαιδευτής Paul Wilkinson Ο Paul ασχολείται ενεργά με το IT Service Management για περισσότερα από 30 χρόνια σε εξαιρετικά σημαντικές θέσεις όπως σύμβουλος διοίκησης και υπεύθυνος ανάπτυξης αλλά και συμμετέχοντας ενεργά στη δημιουργία του προτύπου του ITIL. Είναι ένας από τους συγγραφείς της ειδικής ITIL έκδοσης με τίτλο: "Planning to Implement IT Service Management".
H οπτική του "Geek" για το business Βασίλης Αρετάκης Mission Critical Engineer, παθιασμένος με την τεχνολογία και εμπειρία άνω των πέντε ετών σε Agile περιβάλλοντα και δεκαπέντε σε ΙΤ Engineering. Εργάζεται τα τελευταία έξι χρόνια στην Ολλανδία, έχοντας αναλάβει θέσεις ευθύνης ως Systems Engineer και Senior DevOps Engineer.
Ο σύμβουλος ποιότητας λογισμικού Ravish Gopal Ο Ravish είναι σύμβουλος που χαρακτηρίζεται από δημιουργικότητα, ενθουσιασμό και εστίαση στο αποτέλεσμα. Έχει πάνω από 10 χρόνια εμπειρία στην Πληροφορική και - από το ρόλο του – έχει ασχοληθεί με περισσότερα από 36 έργα με πολύπλοκες απαιτήσεις, στις περιοχές του risk management, των διαδικασιών software development και project management. Οι συμβουλευτικές υπηρεσίες του επιτρέπουν στο management να κατανοήσει, να ελέγξει και να βελτιώσει τα συστήματα λογισμικού σε ό,τι αφορά τους κινδύνους, το κόστος και την ποιότητα.
Το παράδειγμα του startup development Σπύρος Λαμπρινίδης Ο Σπύρος Λαμπρινίδης είναι CTO της PeoplePerHour και καθοδηγεί το development, το product delivery και τις τεχνολογικές υποδομές της εταιρείας. Είναι υπεύθυνος για την υλοποίηση επεκτάσιμης τεχνολογικής υποδομής με σκοπό την υποστήριξη ποιοτικού και σύντομου product delivery.
Τάσος Αναγνωστόπουλος Ο Τάσος Αναγνωστόπουλος διατηρεί τη θέση του Principal Solutions Architect διαθέτοντας εκτεταμένη εμπειρία στην ανάλυση και σχεδιασμό ολοκληρωμένων επιχειρησιακών λύσεων και υποστηρίζει τους πελάτες στον προσδιορισμό και την υλοποίηση λύσεων μεγάλης κλίμακας.
Άγγελος Καραγεωργίου O Άγγελος Καραγεωργίου διαθέτει πολυετή εμπειρία στο χώρο της Πληροφορικής και του developing. Αυτή την περίοδο διοικεί την ομάδα των System Administrator της Tripsta και έχει την εποπτεία του έργου ενοποίησης της μια ογκωδέστατης φάρμας συστημάτων Linux, χρησιμοποιώντας μεθοδολογία DevOps, με Agile και Scrum τεχνικές.
Αντώνης Κασσάνο Ο Αντώνης Κασσάνο κατέχει τον τίτλο του Infrastructure Technology Solutions Department Manager της Uni Systems. Γεννήθηκε το 1972 στη Βενεζουέλα και σπούδασε στην Αγγλία απ’όπου αποφοίτησε με M.Sc. σε Business Administration & Information Technology.
  • ΧΟΡΗΓΟΣ
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ
  • ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
BCS
  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR

Δείτε τους όρους χρήσης. Επικοινωνήστε μαζί μας.

© 2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, T:210 6617777, F:210 6617778

Designed by Boussias
New Media Team